گردش علمی دانش آموزان سوم راهنمایی علامه طباطبایی بخ1392
مکان:دشت ریواس(ریواسی) استان یزد و قدمگاه امام علی (ع) کوه ارنان استان یزد(منطقه بخ و گاریزات)
زمان:۵شنبه۲۹فروردین ۱۳۹۲
 
بقیه عکس ها را در ادامه مطلب ببینید
مکان:دشت ریواس(ریواسی) استان یزد و قدمگاه امام علی (ع) کوه ارنان استان یزد(منطقه بخ و گاریزات)
زمان:۵شنبه۲۹فروردین ۱۳۹۲
 
بقیه عکس ها را در ادامه مطلب ببینید
محققان توصیه می کنند که بهتـر اسـت همزمان با استفاده از زهر زنبور عـسـل از دیگر محصولات زنبور عسل نیز استفـاده شـود تا دستگاه ایمنی بدن پاسخ بهتری به درمان نشان دهد.
شهد :
زنبور عسل پيش از رسيدن به كندو در بين راه مقداري از آب شهد 
را جذب ميكند و چون شهد گلها حاوي "50" تا "80" درصد آب است، با اين عمل
 ميزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا حداكثر25 درصد ميرساند، يعني حدودا از 
هر سه گرم شهدي كه زنبور عسل به كندو ميآورد، يك گرم عسل به دست ميآيد. 
البته عسل مناطق شمالي كشور به علت بالا بودن رطوبت هوا از آب بيشتري 
برخوردار است و لذا آبكي ميباشد، ولي عسل مناطق كوهستاني از آب كمتري 
برخوردار ميباشد.
 
زنبور عسل نوعي از آنزيم دياستاز به نام 
انورتاز را نيز به شهد اضافه ميكند كه اين آنزيم به همراه مواد قندي و 
نشاستهاي كه چهار پنجم وزن عسل را تشكيل ميدهند، عامل اصلي متبلور شدن يا
 شكرك زدن عسل به شمار ميروند.
بقیه را در ادامه مطلب ببینید
 
 فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز ۱۳۹۲ بر تمام ایرانیان عزیز مبارکباد